Редактор: e-mail: Кадър бТВБСП не е доволна от решението за пенсиите днес.

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВБСП не е доволна от решението за пенсиите днес.
Коментари Харесай

Свиленски: БСП не е доволна от решението за пенсиите

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Българска социалистическа партия не е удовлетворена от решението за пенсиите през днешния ден. Преизчисляването трябваше да бъде от 1 октомври, минималната пенсия трябваше да се вдигне от 1 октомври, тези добавки от 120 лв., които ще бъдат давани, да бъдат изплащани, да е ясно на българските пенсионери, че те са до 31 декември. Българска социалистическа партия поддържа и трите оферти.

Това съобщи Георги Свиленски от Българска социалистическа партия в „ Лице в лице “ по бТВ.

От 43-тото Народно заседание ние съблюдаваме това, което сме дали обещание. Искахме пенсиите да се преизчислят на база застрахователен приход през 2018 година и в случай че беше станало, един преподавател, пенсиониран през 2008 година, щеше да получава същата пенсия, като на преподавател, пенсиониран 10 години по-късно. Преизчисляване на пенсиите не е правено от 2008 година, добави Свиленски.

Двамата министри Кирил Петков и Асен Василев не дават отговор ще вършат ли политически план или няма да вършат. Ако вършат, нямат място в Министерски съвет, защото не може да употребяват парламентарната естрада за политическа пропаганда на политически план, сподели още Георги Свиленски.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР